Bemutatkozás

Ha Ön is KATÁ-s vállalkozó volt és a megváltozott jogszabályi környezetben gazdasági társaság alapítását tervezi, keressen bizalommal. A cégalapítás folyamata csupán néhány nap, így a szeptember 1-i jogszabály módosulás előtt Önnek már bejegyzett cége lesz. Érdemes még most időpontot foglalni a várhatóan megnövekedő megkereséseket megelőzve.

2003-ban a Szegedi Tudományegyetemen végeztem. 2007-től vagyok a Békés Megyei Ügyvédi Kamara tagja. Munkámat a precizitás, a pontosság, és az ügyfelek igényeinek szem előtt tartása jellemzi. 12 év munkája során elmondhatom hogy több ezer ügyben láttam el jogi képviseletet, ezért magabiztos szakmai tudással rendelkezem a gazdasági, polgári és a munkajog területén.

Elsősorban Békéscsabán és Békés megyében vállalok ügyvédi feladatokat, igény esetén azonban az ország egész területén ellátom a jogi képviseletet.

Az eseti megbízások mellett a kezdetektől fogva látok el folyamatos jogi képviseletet vállalkozásoknak, mely megbízások esetén a céggel együtt gondolkodva oldunk meg problémákat, készülünk fel, és előzünk meg jogi helyzeteket. Sok esetben a vállalkozások teljes szerződés állományát együtt alakítjuk ki, az erőforrásokra és az igényekre specializálva. A szakmai rutin és a felkészültség megvédi Önt és vállalkozását még a váratlan helyzetekben is.

Leendő és meglévő megbízóim figyelmébe ajánlom szolgátatásaimat, új ügyek esetén 15 perc ingyenes konzultációt biztosítok bejelentkezés alapján feltáráshoz, helyzetelemzéshez.

Jelentkezés konzultációra

A felkészültség megvédi Önt és vállalkozását még a váratlan helyzetekben is!